MONORI Városfejlesztő Nonprofit Kft.

A felújított Petőfi Óvoda
Játszótér
Napsugár óvoda
Orbán tér
Mesevár óvoda
Az új tűzoltólaktanya
Manófalva Bölcsöde
Könyvtár és zeneiskola
A patak forrása
Haleszvár
Kossuth Lajos utca
A régi posta épülete

monor.hu

Hazai pályázatok « Tűzoltó laktanya építése


« Vissza a hazai pályázatokhoz

Új tűzoltólaktanya építése Monoron

Képtár: Tűzoltó laktanya
Az új tűzoltólaktanya

Monor Város Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be az 5/2001. BM utasítás és a 21/2009. (VII.8.) ÖM rendelet alapján meghirdetett pályázati felhívásra. A nyertes projekt alapján megtervezésre, majd megépítésre kerül a Péteri út - Holdsugár utca - Kinizsi utca által határolt, Monor Péteri út 25. szám alatti ingatlanon egy új Tűzoltólaktanya. Ezzel kiváltásra kerül a jelenlegi, Virág utcai bázis, melyet áldatlan állapotok jellemeznek.

A beruházás során egy többszintes, minden igényt kielégítő, korszerű épületkomplexum épül fel. Az 1373 m2 hasznos alapterületű létesítmény helyet biztosít majd a jelenlegi és a jövőbeni tűzoltóautóknak, a tűzoltóknak és az ügyfeleknek. Az épületben megoldott lesz a mozgáskorlátozottak akadálymentes bejutása is. A látványterveket, illetve az engedélyes és kiviteli terveket a Premiterv Kft. készítette.

A projekt megvalósításának alapját képező Támogatási Szerződés 2010. szeptemberében került aláírásra, mely szerint a kedvezményezett Monor Város Önkormányzata, a támogató az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A projekt teljes költségvetése bruttó 490 millió Ft, mely magába foglalja a tervezést, engedélyezést, közbeszerzést, műszaki bonyolítást és kivitelezést is. A támogatás mértéke 392 millió Ft, a szükséges önrész, melyet Monor Város Önkormányzata biztosít 98 millió Ft.

A tervezéssel és közbeszerzéssel kapcsolatos előkészítő tárgyalásokon és egyeztetéseken az önkormányzatot a Monori Városfejlesztő Kft. képviseli.
A beruházás várhatóan 2011-ben kezdődik és 2012-ben be is fejeződik.Képtár:


  • Látványterv -
 Monor Városi Tűzoltóság a Holdsugár utca felöl
  • Látványterv -
 Monor Városi Tűzoltóság a Kinizsi utca felöl
  • Látványterv -
 Monor Városi Tűzoltóság a Péteri út felöl« Vissza a hazai pályázatokhoz


Copyright 2024 Monori Városfejlesztő Nonprofit Kft. design by © Tánczos Tibor
A látogatók száma 2011.04.12-től: 918742 | Ebben a hónapban: 3348 | Ma: 17 | jelenleg: 1 | Statisztika