MONORI
Városfejlesztő
Nonprofit Kft.
Játszótér
Könyvtár és zeneiskola
A felújított Petőfi Óvoda
Az új tűzoltólaktanya
Körforgalom
Kossuth Lajos utca
A Luther tér
A régi posta épülete
A patak forrása
Szent-István tér

monor.hu


Bemutatkozás Elérhetőségek Épületek energetikai korszerűsítése Ivóvízminőség javító pályázat Monori Sportcsarnok

Bemutatkozás


Monor Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 406/2010. (IX.16.) számú határozatával létrehozta a 100%-os önkormányzati tulajdonú Monori Városfejlesztő Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságot. Ügyvezető Rajki László, munkatársak: Udvardi Éva pénzügyi munkatárs, Gyenes Zoltán műszaki munkatárs, és Borgula Szonja projektasszisztens. Korábbi munkatársaink: Gudra Erzsébet, Meszlényi Zsuzsanna és Baráth Árpád. Felügyelő Bizottság elnöke Dessewffy Andor képviselő, tagjai Csuzi Szabolcs képviselő és Lendvay Endre képviselő. Székhelye: Monor, Kossuth Lajos utca 78-80., a Városháza épülete.

Képtár: Városközpont a felújítás után

Konkrét feladatok:

 • Monor Város Önkormányzatának Képviselő-testülete döntései alapján meghatározott pályázatok elkészítése és benyújtása.
 • Folyamatos pályázatfigyelés és kapcsolattartás pályázati szakértők közreműködésével. Tájékoztatás és kapcsolattartás az érintettekkel az önkormányzatot és intézményeit érintő pályázati felhívásokkal kapcsolatosan.
 • VEKOP-6.1.1-15 jelű „Kisgyermeket nevelő szülők munkavállalási aktivitásának növelése” című pályázat megírása és benyújtása két monori óvoda vonatkozásában is. A pályázat célja a Katona József utcában található Tesz-Vesz Óvoda és a Kossuth Óvoda fejlesztése, felújítása.
 • KEOP 5.7.0 jelű „Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai fejlesztése” című pályázat koordinálása. A megvalósítás bonyolítása, a nyilvánossággal és tájékoztatással kapcsolatos feladatok ellátásában való közreműködés. A pályázattal kapcsolatos menedzsmenti feladatok ellátása, a pályázat előrehaladásával kapcsolatos jelentések elkészítése. Kapcsolattartás a Közreműködő Szervezettel, az Irányító Hatósággal és a projekt végrehajtásában közreműködő vállalkozásokkal, szolgáltatókkal, kivitelezőkkel. A projekt során az önkormányzat képviselete, a szükséges szakértői feladatok ellátása.
 • Monori Tesz-Vesz Óvoda felújítása” című projekt koordinálása. A megvalósítás bonyolítása, a nyilvánossággal és tájékoztatással kapcsolatos feladatok ellátásában való közreműködés. A pályázattal kapcsolatos menedzsmenti feladatok ellátása, a pályázat előrehaladásával kapcsolatos jelentések elkészítése. Kapcsolattartás a Közreműködő Szervezettel, az Irányító Hatósággal és a projekt végrehajtásában közreműködő vállalkozásokkal, szolgáltatókkal, kivitelezőkkel. A projekt során az önkormányzat képviselete, a szükséges szakértői feladatok ellátása.
 • A Monori Nagycsaládosok Egyesülete által beadott adomány kérelemben való közreműködés és pályázat megírása, amelynek eredményeként a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. nyújtott adományt. Ezáltal megvalósításra kerülnek nyári táboraik és a programok helyszínéül szolgáló épület infrastrukturális fejlesztése, felújítása.
 • A 2122739994 azonosítószámú „Pincefalvak hálózati együttműködése” című pályázathoz kapcsolódó projektmenedzsmenti feladatok ellátása.
 • Az ÁROP-3.A.2-2013-2013-0013 jelű „Szervezetfejlesztés Monor Város Önkormányzatánál” című pályázat menedzsmenti feladatainak ellátása.
 • A KMOP-4.6.1-11-2012-0030 jelű „Óvodai férőhelybővítés Monoron” című pályázat koordinálása. A szükséges egyeztetések lefolytatása, a megvalósítás során felmerülő feladatok megtervezése. A megvalósítás bonyolítása, a nyilvánossággal és tájékoztatással kapcsolatos feladatok ellátásában való közreműködés. A pályázattal kapcsolatos menedzsmenti feladatok ellátása, a pályázat előrehaladásával kapcsolatos jelentések elkészítése. Kapcsolattartás a Közreműködő Szervezettel, az Irányító Hatósággal és a projekt végrehajtásában közreműködő vállalkozásokkal, szolgáltatókkal, kivitelezőkkel. A projekt során az önkormányzat képviselete, a szükséges szakértői feladatok ellátása.
 • A Monor Péteri út 25. számú ingatlanon pályázat útján megvalósult új tűzoltólaktanya tervezésével és építésével kapcsolatos egyeztetések bonyolítása, az önkormányzat képviselete.
 • A KEOP-1.3.0/09-11-2013-0088 jelű „Ivóvízminőség javítása Monoron” című pályázat koordinálása. A szükséges egyeztetések lefolytatása, a megvalósítás során felmerülő feladatok megtervezése. A megvalósítás bonyolítása, a nyilvánossággal és tájékoztatással kapcsolatos feladatok ellátásában való közreműködés. A pályázattal kapcsolatos menedzsmenti feladatok ellátása, a pályázat előrehaladásával kapcsolatos jelentések elkészítése. Kapcsolattartás a Közreműködő Szervezettel, az Irányító Hatósággal és a projekt végrehajtásában közreműködő vállalkozásokkal, szolgáltatókkal, kivitelezőkkel. A projekt során az önkormányzat képviselete, a szükséges szakértői feladatok ellátása.
 • A KEOP-7.1.0/11-2011-0026 jelű „Monor ivóvízminőség javításának műszaki előkészítése” című pályázat koordinálása. Az előkészítés bonyolítása, a nyilvánossággal és tájékoztatással kapcsolatos feladatok ellátása. A pályázattal kapcsolatos menedzsmenti feladatok ellátása, a pályázat előrehaladásával kapcsolatos jelentések elkészítése. Kapcsolattartás a Közreműködő Szervezettel, az Irányító Hatósággal. A projekt során az önkormányzat képviselete, a szakértői feladatok ellátása.
 • A KMOP-5.2.1/B-09-2f-2010-0013 jelű „Monor integrált városközpont-fejlesztése” című pályázat előkészítésének koordinálása. A szükséges egyeztetések lefolytatása, a megvalósítás során felmerülő feladatok megtervezése. A megvalósítás bonyolítása, a nyilvánossággal és tájékoztatással kapcsolatos feladatok ellátásában való közreműködés. A pályázattal kapcsolatos menedzsmenti feladatok ellátása, a pályázat előrehaladásával kapcsolatos jelentések elkészítése. Kapcsolattartás a Közreműködő Szervezettel, az Irányító Hatósággal és a projekt végrehajtásában közreműködő vállalkozásokkal, szolgáltatókkal, kivitelezőkkel. A projekt során az önkormányzat képviselete, a szükséges szakértői feladatok ellátása.

A társaság általános feladatai közé az alábbiak tartoznak:

 • Előkészíti a városfejlesztési tevékenységeket, mely során egyeztet a közösségi szféra és a magánszféra képviselőivel.
 • Az önkormányzat megbízásából szervezi a városfejlesztési tevékenységek megvalósítását.
 • A fejlesztések eredményeként ösztönzi a magánszféra beruházásait és lehetőséget ad a közszféra és a magánszféra szervezett együttműködésére a városfejlesztésben.
 • Elősegíti a városfejlesztési tevékenységek finanszírozásának megtervezését.
 • Az akcióterület fejlesztése során keletkező közvetlen bevételeket városfejlesztési célú tevékenységek finanszírozására fordítja.
 • A társaság ellátja a város arculatát jelentős mértékben meghatározó jövőbeni fejlesztési projektek menedzselését.
 • Elősegíti a városfejlesztésben és város-rehabilitációban az önkormányzati, kormányzati és EU források pénzügyi szempontból hatékonyabb, szakmai szempontból jobb koordinációval történő felhasználását.
 • Elősegíti az ingatlan-fejlesztések során külső pénzügyi lehetőségek, források, (pályázatok, támogatások elnyerése) felhasználását, amelyekkel az önkormányzati költségvetés tehermentesíthető.
 • Segíti a magántőke bevonását az önkormányzat irányításával és ellenőrzése mellett megvalósításra kerülő városfejlesztési projektek finanszírozásába.
 • A kijelölt akcióterületen az Önkormányzat nevében valósít meg fejlesztéseket.

Aktuális, hírek


oldal:1/1 bejegyzés:3/3

Infrastrukturális fejlesztés a Nagycsaládosok Táncsics utcai épületén
Infrastrukturális fejlesztés a Nagycsaládosok Táncsics utcai épületén

Infrastrukturális fejlesztés a Nagycsaládosok Táncsics utcai épületén

Sikerrel pályázott a Nagycsaládosok Monori Egyesülete támogatásért a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft-hez. Az adomány nagyobbik részéből néhány infrastrukturális fejlesztést sikerült megvalósítani az egyesület által használt, de az önkormányzat tulajdonában lévő Táncsics utcai, régi iskola épületen. Felújításra került a vizesblokk, új bejárati ajtó került beszerzésre és beépítésre, fel lett újítva az ereszcsatorna, leszigetelték a lapos tetőt és a palatető javítása is megtörtént.

Az adomány fennmaradó összege nagy segítséget jelentett a nyári táborok tervezésénél is, hiszen, így változatosabb programok kerültek megszervezésre a gyerekeknek. Idén három alkalommal biztosított az egyesület táborozási lehetőséget a családok részére, naponta átlagosan 60-65 gyerek részvételével.

 

A teljes cikk a Strázsa újság októberi számában olvasható.


2016.12.20. 11:26

Megújult a Tesz-Vesz Óvoda
Megújult a Tesz-Vesz Óvoda

Megújult a Tesz-Vesz Óvoda

Az óvodai nyári szünet kezdetén, július közepén kezdődött meg a Katona József utcában található Tesz-Vesz Óvoda megújítása. Az "Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatása" című sikeres pályázatnak köszönhetően közel 30 millió forint támogatást kapott az önkormányzat a Belügyminisztériumtól, melyet 1,6 millió forint önrésszel kiegészítve, teljes egészében az épület korszerűsítésére fordítottak.

 

A teljes cikk elolvasható a http://monor.hu/hirek/2016/11/megujult-a-tesz-vesz-ovoda linken.


2016.12.20. 11:27

Kerékpárosbarát település kitüntetés »
Kerékpárosbarát település kitüntetés

Kerékpárosbarát település kitüntetés

Idén első alkalommal, sikerrel vett részt Monor a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiírt Kerékpárosbarát Település pályázaton. A Kerékpárosbarát pályázatok célja, hogy a települések és munkáltatók a megfelelő infrastruktúra kialakításával, szemléletformálással tegyék lehetővé, biztonságossá és vonzóvá a kerékpáros közlekedést a lakosok, dolgozóik és ügyfeleik számára.

bővebben »
2016.08.02. 14:31


Copyright 2017 Monori Városfejlesztő Kft. design by Tánczos Tibor
A látogatók száma 2011.04.12-től: 352716 | Ebben a hónapban: 12354 | Ma: 162 | jelenleg: 2 | Statisztika